UWV.

KNEHANS adviesgroep

Samenwerking met UWV

Knehans Adviesgroep heeft sinds 2012 een contract-relatie met het UWV. Deze samenwerking omvat sinds 2020 de volgende trajecten voor kandidaten met een WIA, WAO Wajong of ZW Arbo-uitkering: Modulaire Diensten, participatie-interventie, WERKFIT, Naar werk, Praktijkassessment en jobcoaching.

Modulaire diensten.

Wij begeleiden kandidaten op verschillende manieren: participatie-interventie, het bevorderen van maatschappelijke deelname en begeleiding bij scholing.

Praktijkassessment.

Om de beroepsmogelijkheden in beeld te brengen, werken we bij Knehans Adviesgroep met een zo regulier mogelijke arbeidssetting. Dat kan zijn een vrijwilligersplek, werkervaringsplaats of stage.

 

WERKFIT.

DE eerste stap naar duurzaamwerk

Naar werk.

De kandidaten die al een duidelijk marktconform zoekberoep hebben, begeleiden wij net iets anders dan de ‘Werkfit-kandidaten’. Voor deze kandidaten zetten wij bemiddeling, jobhunten of netwerktraining in en begeleiden wij onder andere door middel van individuele sollicitatie-ondersteuning en persoonlijke voorbereiding op een sollicitatiegesprek. 

Netwerktraining.

Veel banen worden via netwerken vergeven. Veel kandidaten denken niet direct na over hun netwerk, terwijl dat vooral voor oudere kandidaten vaak groter is dan zij denken. De adviseurs leren de kandidaten hun netwerk in kaart te brengen, uit te breiden en te gebruiken voor het verwerven van een baan.

 

Jobcoaching.

Knehans Adviesgroep heeft een Jobcoach-erkenning van het UWV en alle adviseurs zijn deskundig en ervaren op dat gebied. Dit betekent dat Wajong-, WIA-kandidaten en hun werkgever, tijdens de uitvoering van de nieuwe baan altijd kunnen terugvallen op hun adviseur.

SINDS.
0
SUCCESVOL WERK FIT AFGEROND .
0 %
SUCCESVOL NAAR WERK AFGEROND.
0 %

Onze opdrachtgevers / Werkgevers

Samen opzoek naar de juiste baan.

Wij zetten werkzoekenden in hun kracht en stellen onze werkgevers tevreden. Dit doen wij door het beste in kandidaten naar boven te halen en zodoende gemotiveerde kandidaten te koppelen aan werkgevers. “Zonder ons waren werkgevers aan deze mensen voorbij gelopen!’ Meer informatie of iemand aanmelden? Dat kan via de onderstaande button.

Knehans adviesgroep, de kortste weg naar duurzaam werk.

Contact

Terugbelverzoek