Succesverhalen.

Het succes van......

Martijn Schillemans

Martijn kwam bij ons terecht na een doorverwijzing van zijn contactpersoon bij het UWV. Nadat hij en zijn adviseur een prettig klikgesprek hebben gehad heeft Martijn besloten zijn re-integratietraject op te starten bij Knehans Adviesgroep. 

Het succes van......

Patrick

Ik ben een gelukkig man. Ondanks dat ik nu ‘onder de pannen’ ben is het contact met Knehans Adviesgroep nog steeds in tact. Ze checken af en toe nog in en als ik vragen heb over bepaalde zaken of gewoon even wil sparren staan ze nog steeds voor me klaar. Fijn is dat!”

Het succes van......

Monique

“Inmiddels voel ik me dus weer goed en ben ik blij. Knehans Adviesgroep heeft me echt enorm geholpen om weer te herintreden. Nog steeds spreek ik zowel Wim als Vincent regelmatig. Ze hebben oog voor mensen, oprechte belangstelling en ze staan ook nu nog steeds voor me klaar. Hoewel mijn pad niet makkelijk is geweest, zou ik zonder dat te hebben meegemaakt nooit zo op mijn plek terecht zijn gekomen als nu. Ik voel me hier als een vis in het water en kan niet wachten om vier dagen aan de slag te gaan.”

Het succes van......

Maurice

“Kortom, ik ben blij met het hele traject en waar ik nu sta. Gelet op de leermomenten, het opgebrachte begrip en de soms nodige opvang zou ik Knehans Advies groep zeker aanbevelen aan andere (arbeidsbeperkte) werkzoekenden.”

Knehans adviesgroep de weg naar de juiste baan

Wat cliënten zeggen.

Kristen Moore

Plaatsing
5/5

Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste. Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo.

4.5/5

Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo. Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste.

Donald trump

Re-integratie

Felicity Trump

Jobcoaching
5/5

"Aliquip quae scipit eros. Anim commodi maiores pharetra, arcu incidunt, omnis iste. Elit tellus, luctus nec ullam corper mattis, pulvinar dapibus leo."

SINDS.
0
SUCCESVOL WERK FIT AFGEROND.
0 %
SUCCESVOL NAAR WERK AFGEROND.
0 %