Over ons

Knehans Adviesgroep is opgestart in 2011, en de oprichter al sinds 2002 in de re-integratie, vanuit de passie om mensen met een afstand tot een arbeidsmarkt te helpen bij het vinden én behouden van een baan. ‘De kortste weg naar duurzaam werk’ is dan ook ons motto. Daarbij kijken we niet alleen naar de wensen, capaciteiten en competenties van de kandidaten, maar zeer zeker ook naar het aanbod vanuit werkgevers. De juiste match maken gaat ons inziens namelijk verder dan CV’s en vacatures op elkaar leggen.

Inmiddels werken we al ruim 15 jaar met bevlogenheid en passie voor zowel werkzoekenden, werkgevers en uitkeringsinstanties. Onze jarenlange ervaring, opgedane kennis en het opgebouwde netwerk stellen ons in staat om steeds meer kandidaten succesvol aan een baan te helpen. Natuurlijk verliezen we daarbij de persoonlijke aanpak niet uit het oog. Bij ons is íeder traject maatwerk.

 

Wij werken door heel NL

Wij zijn een landelijk opererende organisatie en werken lokaal op kantoorlocaties die toegankelijk zijn voor al onze cliënten óf bemiddelen de cliënt op ons arbeidstraining centrum of thuis.

Verder zijn wij Blik op Werk gecertificeerd en zijn NOLOC erkend lid

 

Onze medewerkers

Wij beschikken over ervaren en vakbekwame medewerkers, coaches en trainers die in staat zijn ieder traject met u en de kandidaten te doorlopen.

Bekijk hier onze werknemers